slide-4
slide-2
slide-1
previous arrow
next arrow

BBQ

Wij verzorgen uw bbq feest tot in de puntjes zowel voor familie, vrienden of bedrijven.

Dit gaat van de klassieke worst en ribbetjes tot beenham of cote-à-l’os en lamskroon samen met ons uitgebreid groente buffet, pasta-, rijst- en aardappelsalade (frietjes of patat met de pèle). Zo kan U rustig genieten zonder zelf iets te moeten doen. Ook kunnen wij zorgen voor de aperohapjes en als afsluiten onze lekkere zelfgemaakte desserts. Aanpassingen voor kinderen, vegetariërs of allergieën zijn zeker geen probleem.

Na afloop nemen we de afwas (borden, bestek, …) mee naar huis zodat u op uw gemak kan nagenieten!

Interesse? Neem gerust contact met ons op!


Buffetten

Wil je genieten zonder stress en toch voor elk wat wils, kies dan voor een van onze koude buffetten. Zowel vlees-, vis-, vlees/vis- en kaasbuffetten vallen in de smaak van velen, aangevuld met ons gekend groenten buffet is dit een topper zonder zorgen!

Ook voor belegde broodjes kan U bij ons terecht.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!


Feest Maaltijden

Heeft U liever een warme maaltijd? Geen probleem deze verzorgen wij van de hapjes over het voorgerecht en/of soep tot het hoofdgerecht. Aansluitend het lekkere zelfgemaakte dessert. Alle gerechten worden bereid met verse en kwaliteitsvolle producten!

In onze folder kan U alvast wat ideetjes opdoen, is dit niet wat U zoekt? Neem dan gerust contact op met ons!


Dessert

Geen enkel feest zo geslaagd, als één met een lekkere afsluiter! De passie van “de vrouw des huizes” zorgt ervoor dat we uw feest fantastisch kunnen afsluiten met onze zelfgemaakte en verse desserts! Ruime keuze en voor ieder wat wils, fruitig of zoet, alles zelfgemaakt.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!


Afhaal

Liever afhaal of levering aan huis?

Maak gerust uw keuze uit onze verschillende mogelijkheden. Gaande van fondue, gourmet, steengrill, typpanyaki, BBQ-pakketten, buffetten, … met of zonder groentjes.

Ook gebruik maken van ons materiaal is geen probleem, borden en bestek, BBQ-toestellen, bain marie, frigo aanhangwagen.
Alles kan gehuurd worden zodat U uw feest zelf kan verzorgen.


Folder

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Contact

 

Contactformulier

Nieuwsbrief Traiteur Derma
Over ons

 

Historiek

Anno 1981 …
Wij zijn al de vierde generatie slagers, overgrootvader Leon Trouwaen had in de beginjaren 1900 een vleesronde. Grootvader Gilbert Trouwaen startte in Koekelare een slagerij met eigen slachthuis die later overgenomen werd door vader Willy Trouwaen die ook groothandel deed in kalfsvlees en zich uiteindelijk in april 1981 samen met zijn vrouw Ginette Paepe vestigde te Oostende als Vleeshalle Derma. Jarenlang zorgde zij voor de verdere uitbouw van de slagerij en vanaf 1998 kwam Dominique Trouwaen (zoon) erbij …

 

Vleeshalle Derma

… In november 2008 nam hij dan samen met Emely Pascal de zaak over. Stukje bij beetje groeide Vleeshalle Derma uit van een traditionele “vers vlees” slagerij naar traiteurszaak waarbij we steeds meer barbecues en communies ter plaatsen verzorgden. Augustus 2021 stopten we de winkel om full-time traiteur diensten te verzorgen.

 

Genieten op feestjes

Van communie of trouwfeest tot een gewone lekkere BBQ met vrienden of familie, van aperitief over hoofdgerecht tot lekkere desserts. Liever een buffet, fondue of teppanyaki?
Wij zorgen voor een lekker diner want uw feest verzorgen is en blijft onze passie!